SWISS Laboratory forgalmazói regisztrálás és az első forgalmazói csomag megvásárlásának menete

A regisztrációt arról a linkről kell kezdeni, amit külön e-mailben vagy üzenetben megkaptál. Ezen az oldalon konkrét ajánló nélkül mutatom be a folyamatot, de kérlek, semmiképp ne regisztrálj ajánlói link nélkül, mert úgy nem biztosítható, hogy az ASTAR automatikus üzletépítési megoldását hasznosítani tudod.

Az ajánlói link egyben a VIP webshop linkje is, azonban az ASTAR rendszer elsősorban a forgalmazói lehetőségeket hasznosítja az automatikus passzív bevétel eléréséhez. Így a VIP webshopon keresztüli vásárlási lehetőséget kizárólag azoknak mutatom be, akik vagy csak a terméket szeretnék kipróbálni, vagy már eldöntötték, hogy csak mint vásárlók vesznek részt a folyamatban.

Itt tehát először a forgalmazói jelentkezés menetét láthatod, majd azt követően a forgalmazói csomag vásárlását. Az ajánlói linkre kattintva Ördög Nóra mosolya fogad:

A képen piros nyíllal jelöltem, hogy hova kell kattintani a regisztráció elkezdéséhez. Ez a három vízszintes vonal lényegében a főmenü jelölése. A főmenü jól el van különítve mindentől, sötétkék háttérrel jelenik meg:

A “Forgalmazóknak” sorra kattintva a bejelentkező oldalra kerülsz. Itt a bejelentkezés és a forgalmazói regisztráció felett az éppen aktuális akciókat olvashatod. Regisztráció után ugyanezen az oldalon keresztül tudsz majd a webirodádba belépni, most azonban a “Forgalmazó szeretnék lenni” blokk alján látható “Regisztráció” gombra kattints!

Először a saját országodat kell megadni, ahol lakcím szerint élsz. (Tudom, hogy ma ez már annyira nem is egyszerű kérdés, olyan sokan dolgoznak úgy külföldön, hogy közben a magyar lakcímük is megmaradt.) A “Magyarország” eleve ki van jelölve, magyar lakcímmel csak az oldal aljára kell gördíteni és a “Kiválasztás” gombra kattintva továbblépni.

A következő képernyőn azt kell kiválasztanod, hogy magánszemélyként vagy cégként kívánsz regisztrálni. Ha van céged, akkor is azt javaslom, hogy elsőként az ASTAR automatikus üzletépítés lehetőségei miatt mint magánszemély regsiztrálj. Később, amikor már ismered a rendszert, lehet, hogy cégként is be fogsz regisztrálni, de lehet, hogy akkor sem érdemes. Ezt majd a könyvelőddel kell megbeszélned. Bár itt is van “Kiválasztás” gomb, a megfelelő területre kattintással azonnal továbblép a rendszer.

Eljutottál arra az oldalra, ahol az adataidat kell értelemszerűen megadni. 

Az adatok fölötti zöld területen tudod ellenőrizni, hogy jó helyre kerül a regisztrációd. Ha nem azt a személyt látod ott, amit az e-mailben az ASTAR rendszertől kaptál, akkor NE REGISZTRÁLJ, hanem írj nekem, hogy ellenőrizni tudjam az adatokat!

Arra figyelj oda, hogy a nemzetközi terjeszkedéshez előkészítve a cím jobban szét van szedve, mint ahogyan mi Magyarországon hozzá vagyunk szokva. Tehát ne megszokásból gépelj, hanem olvasd el, hogy az adott mezőbe milyen adat kell. (Szét van szedve még az utca típusa is az utcanévtől és a házszámtól is…)

A jelszó esetében csak akkor engedi a jelszó megerősítését a második sorban (ami a képen most szürke), ha elég erős jelszót használsz. Az “123456” nem megfelelő jelszó, ahogyan a “jelszó” sem! Bármennyire megdöbbentő, sokezren használnak ilyen semmire sem jó jelszavakat. Te ne tedd! Használj nagy és kisbetűket, számo(ka)t, sőt ha egy speciális karaktert is beleszúrsz (pl. @,#,&,$), akkor biztos lehetsz benne, hogy elég erős lesz a jelszó. Persze az sem utolsó szempont, hogy meg is kell tudnod jegyezni! 

Miután mindent kitöltöttél, kattints a zöld “REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra:

A sikeres regisztrációt jelzi a rendszer. A regisztráció véglegesítéséhez be kell menned az e-mail fiókodba, és a SWISS Laboratory-tól kapott levélben rá kell kattintanod a 

A regisztráció véglegesítéséhez be kell menned az e-mail fiókodba, és a SWISS Laboratory-tól kapott levélben rá kell kattintanod a “Regisztráció aktiválása” linkre. Ez itt a saját e-mailem, a tiédben természetesen nem az én nevem fog szerepelni. 🙂

Ezzel a regisztrációd készen van!

Azonban még nincs saját forgalmazói ID számod, amivel az ASTAR automata üzletépítési rendszer dolgozni tud. Az ID számot valamelyik forgalmazói csomag megvásárlásával egy időben osztja ki a SWISS Laboratory rendszere. A következő lépés tehát a forgalmazói csomag megvásárlása. Ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor érdemes a nagyobb csomagok közül választani, mert például a SWISS Laboratory rendszerében elérhető külön passzív jövedelemhez is hozzá tudsz jutni, de én most a “START” csomag vásárlásán keresztül mutatom meg a teendőket.

Első lépésként lépj be a saját webirodádba a főmenü “Forgalmazóknak” sorára kattintva, vagy ezen a linken közvetlenül: 

https://www.swisslaboratory.com/hu/webiroda

Belépés után valami hasonlót kell látnod:

A csomag megrendeléséhez kövesd az alábbi képeket:

Innentől kezdve kövesd a megjelenő utasításokat. Ha van módod bankkártyával fizetni, használd azt, mert az a leggyorsabb és a legegyszerűbb. Nem kell utána még bankba menni vagy átutalást indítani.

 

Még valami:

Találkoztunk pár esetben egy érdekes jelenséggel, amit a SWISS Laboratory irodában nem láttak, azonban nálam is, és még két vásárlásnál előjött. Ha esetleg nálad is előkerül, leírom, hogyan oldottuk meg.

Ha az utolsó képen a “Kosárba” gombra kattintva előjön egy hibajelzés, miszerint legalább 4 tálca italt kell rendelned, miközben a START csomag tartalmaz 4 tálca italt, lépj egy képpel visszább, és ott kattints a START csomagnál a zöld kis bevásárlókocsira. Nálunk ezzel megoldódott a dolog, és engedett továbblépni.

A rendelés további részeit már nem fotóztam le, mert személyes adatokat is tartalmaznak, sőt attól is függ, hogy mit látsz, hogy te melyik fizetési módot használod. Elég jól elkészített webshopról van szó, nem nagyon láttam benne olyan lépést, amit nagyon magyarázni kéne.

 

Szeretettel várlak a csapatban, és az ASTAR automatizált üzletépítés világában!