Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

 

Kérlek, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, és általános szerződésnek minősül, amely nem egyedi, nem iktatjuk, a későbbiekben csak ezen elérhetőségen kereshető vissza, tekinthető meg.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken van lehetőség.

A www.astar.hu weboldal használatával, ingyenes anyagokra történő feliratkozással, továbbá bármelyik termék vagy szolgáltatás megrendelésének rögzítésével elfogadod a weboldal általános szerződési feltételeit, felhasználási irányelveit, és adatkezelési elveit.

Üzemeltetői adatok :

– Gaál Robert magánszemély

– Lakcím: 3521 Miskolc, Nagy László u. 6.

– Postacím: 3521 Miskolc, Pf. 13.

– Elektronikus elérhetőség, ügyfélszolgálat: robert@astar.hu

Weboldalamon közvetlen kereskedelmi tevékenységet nem végzek, csak az általam készített oktatási, tájákoztató anyagok elérésére biztosítok internetes lehetőséget – az oldal kizárólag információs rendszerként működik.

Megrendelhető termékek, szolgáltatások:

A weboldalon modern, automatizált passzív bevétel-építő megoldások, tapasztalatok, valamint az ehhez kapcsolódó személyiségfejlesztési területtel kapcsolatos információk, saját gyártású írott és videóanyagok érhetők el.

A tartalmak egyes részei feliratkozáshoz kötöttek, ám teljesen ingyenesen hozzáférhetők.

 

Felhasználási feltételek

 

Az astar.hu honlapon található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló törvények alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal Gaál Robert, mint jogtulajdonos rendelkezik. Az ettől eltérő szerzői jogokat az adott tartalomnál külön jelzem.

Az ingyenesen letölthető, vagy díj ellenében átadott tartalom vállalkozás, gazdálkodó szervezet vagy magánszemély számára saját célra szabadon felhasználható.

Minden egyéb felhasználáshoz az astar.hu/szerzoi-jogok oldalon leírt feltételek a mérvadóak. A szerzői jogi kikötések a saját célú felhasználásra nem érvényesek.

Ezen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszem.

A szerző nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó  jogi előírásokat – ez nem a jelen weboldal üzemeltetőjének jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

Az ingyenes anyagokról

A https://www.astar.hu oldalainak megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérlek, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg az oldalakat!

1. A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról, írásokról, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat.

2. Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.

3. Tudomásul veszi, hogy a levelezési adatbázisba önszántából iratkozott fel (regisztrált), így azt nem tetszése esetén – de semmilyen egyéb esetben – sem jelöli meg kéretlen levélként.

4. A kapcsolattartás során felhasználó bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. Ezen törlés sikertelensége estén (kifejezetten, de nem kizárólag, technikai hiba esetén) a felhasználó e-mail-ben kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett.

Felelősség kizárása

A szerző a weboldalon és a weboldalon keresztül elért összes anyaggal kapcsolatban kizárja a felelősségét az esetleges helytelen értelmezésből származó károk tekintetében.

A weboldalon, és az elérhető ingyenes vagy díjköteles anyagaimban sem szervezek befektetéseket, nem végzek befektetési tanácsadást vagy bármilyen egyéb engedélyhez kötött tevékenységet, kizárólag a modern passzív jövedelem-építéssel kapcsolatos saját tapasztalataimat és gondolataimat osztom meg az olvasóval vagy felhasználóval.