Hogyan lehet felépíteni rendszeres passzív jövedelmet 9 egyszerű lépés betartásával egyszeri 70.000,- Ft alatti költséggel?

Mindezt úgy, hogy nem kell feladnod a jelenlegi munkádat, és napi legfeljebb 30 perces elfoglaltságot jelentsen? A titok az automatizálás!

Hogyan lehet felépíteni havi 1000 € rendszeres passzív jövedelmet 1 év alatt egyszeri 70.000,- Ft alatti költséggel?

Mindezt úgy, hogy nem kell feladnod a jelenlegi munkádat, és napi legfeljebb 30 perces elfoglaltságot jelentsen? A legfontosabb titok az automatizálás!

Hogyan lehet felépíteni rendszeres passzív jövedelmet 9 egyszerű lépés betartásával egyszeri 70.000,- Ft alatti költséggel?

Mindezt úgy, hogy nem kell feladnod a jelenlegi munkádat, és napi legfeljebb 30 perces elfoglaltságot jelentsen? A legfontosabb titok az automatizálás!

Hogyan lehet felépíteni havi 1000€ rendszeres passzív jövedelmet 1 év alatt egyszeri 70.000,- Ft alatti költséggel?

Mindezt úgy, hogy nem kell feladnod a jelenlegi munkádat, és napi legfeljebb 30 perces elfoglaltságot jelentsen? A legfontosabb titok az automatizálás!

Lehet-e pénzt keresni az Interneten keresztül?

Ha megkérdeznél 1000 embert arról, hogy keresett-e már pénzt az Internet segítségével, valószínűleg siralmas kép tárulna eléd. Mi lehet ennek az oka, és hogyan kerülheted el, hogy te is a többség sorsára juss, és csak a pénzedet vigye minden próbálkozásod?

Tudom, hogy miért vall kudarcot az emberek több mint 87,4%-a amikor internetes pénzkeresésbe kezd, és azt is tudom, hogy hogyan lehetsz végre sikeres sokkal egyszerűbben, sokkal kisebb energiaráfordítással, mint amilyen makacs erőfeszítésekkel érik el a kudarcokat mások. Erről szól az Astar rendszere!

Lehet, hogy te is próbálkoztál korábban az Interneten pénzt keresni, és talán vásároltál is internetguruktól tananyagokat, képzéseket, tanácsokat, ebookokat vagy komplettnek ígért egyéb szolgáltatásokat. Csakhogy ezen “guruk” többségében fiatal, valós tapasztalatok nélküli emberek, akik csupán hasonló “guruktól” veszik át a tudásanyagokat. Az ilyen ötletembereknek az egyetlen tudásuk sokszor csupáűn az, hogy  hogyan adják el a saját “hírnevüket”. Valós termékeket valós embereknek a legtöbb esetben soha nem adtak még el, és a saját “sikertörténetüket” nem képesek a tanítványaiknál nem hogy megismételni, de még megközelíteni sem.

Ennek az oka az, hogy a saját eredményeiket általában hasonló, de kicsit más területen működő “guruk” összefogásából, azok meglévő címlistáját megszólítva érik el, így a megoldásaik szűk feltételrendszer mellett működik ugyan, de nem másolható.

Most tehát arra kérlek, hogy felejts el mindent, amit eddig az internetes pénzkeresésről tanultál vagy hallottál, mert most egy könnyített, gyorsított és a való életben is működő tervet és megoldáscsomagot fogok neked megmutatni.
Sőt! Nem csak megmutatom, hanem konkrét eszköztárat is adok a kezedbe, hogy végre elérd azt, hogy tényleg pénzthez juss az Internet segítségével.

A különbség az én megoldásom és az internetes guruk ígéretei között az, hogy egyrészt én magam is a bemutatott módszerrel és eszköztárral dolgozom és érek el velük eredményeket, másrészt minden munkafázist elvégzek helyetted, amit csak el lehet végezni.

Indulhatunk?

Mik az Astar rendszer legfőbb ismérvei??

 

i

Másolható, többszörözhető eredmények!

Az Astar automatizált rendszere ugyanúgy működik nálad is, ahogyan másoknál működik. Ezáltal ugyanolyan eredményeket tudsz vele elérni, mint bárki más, függetlenül attól, hogy milyen előképzettséged és gyakorlatod van.

Tedd próbára a rendszert kockázatok és kötelezettségek nélkül, és élvezd a folyamatosan emelkedő jövedelmet!

g

Saját időbeosztásodhoz és jelenlegi tevékenységedhez igazítható

Az Astar automatizált jövedelemépítő rendszere non-stop működik, így a saját időbeosztásod szerint tudod a fejlődéshez szükséges saját tevékenységedet elvégezni. Hajnalban, napközben, este, éjszaka, vagy a hétvégén tudsz időt szakítani rá?

Nem probléma, a rendszer idomul hozzád, nem neked kell a rendszerhez igazodnod! 

Bővíthető a területi jelenlét Európa 22 országára

Ha magasabb jövedelmet szeretnél, és vannak ismerőseid külföldön (akár magyarok is), minden feltétel adott számodra, hogy Magyarország földrajzi határait átlépve bővítsd a jövedelmed forrását egészen addig, ameddig szükséged van a bevételeid növelésére.

Kérd el az Astar automatizált jövedelemgenerálás módszerének részletes leírását kötelezettségek és kockázatok nélkül!

Elfogadsz tőlem 153.000,- Ft értékű ajándékot?

Az Astar automatizálási rendszere olyan komoly érték, amit nehezen lehet számszerűsíteni. A valós értékét nagyon kevesen tudnák megfizetni. Ha csak azt az időt vennénk figyelembe, ami megtakarítható, felszabadítható a használatával, akkor is havi több tíz- de inkább százezer Ft értéket adna a használójának, és akkor hol van még az általa megkereshető jövedelem. A fenntartási, üzemeltetési költségei  alapján bevezető áron havi 15.000,- Ft-ért lesz elérhető, éves díjfizetéssel kedvezményesen 153.000,- Ft éves díjért fogom biztosítani “külső” partnerek részére.

Pontosan tudom, mire képes a megoldás, a megrendelőim hálásan számolnak be az Astar szisztéma elvei szerint elkészített rendszerük, előre hihetetlennek látszó, mégis megvalósult eredményeiről. Azt láttam, hogy erre a lehetőségre nem csak cégeknek, vállalkozásoknak van szüksége, hanem a magyar magánembereknek is. Emiatt úgy döntöttem, hogy a vállalkozóknál elért sikereket alapul véve rövid ideig most ezt az éves használati jogot INGYEN biztosítom számodra.

Ne várd meg, hogy ez az ajánlat lekerüljön a weboldalról, kérd el a részletes tájékoztatót még ma, és kezdd el alkalmazni a saját életedben!

 

Az Astar rendszer tulajdonságai

 • Eredményesség 92%
 • Egyszerűség 99%
 • Munka 7%
 • Kockázat 3%
 • Rugalmasság 89%
 • Növekedési potenciál 76%
 • Költségszint 1%

Kutyaharapást szőrével…

A közelgő jövedelemkrízis világszerte emberek százmilliói számára fog megoldhatatlan anyagi problémát jelenteni akár egyik napról a másikra. Ebbe a körbe te is könnyen bekerülhetsz, önhibádon kívül is! Ez a folyamat már elindult, és nem lehet megállítani. Oka az egyre szélesebb körű automatizáció azokon a területeken, amelyek korábban jelentős mértékű emberi munkaerőhöz voltak kötve. Egyaránt megfigyelhető ez a tendencia a gyártó üzemek fejlődésénél ugyanúgy, ahogyan a mezőgazdaság esetében is, sőt ma már a szolgáltatások körében is jelentős mértékű az automatizáció (pl. bankok).

Ismert politikai hozzáállás az, hogy “ha nem tudsz változtatni rajta, állj az élére”. Az egyre gyorsabban terjedő automatizáció negatív hatását a saját jövedelmedre úgy tudod elkerülni, ha te magad is elkezded hasznosítani ezt az elvet, és a saját munkabírásod, saját korlátozott időd felhasználása helyett automatizmusokon keresztül éred el, hogy jövedelmed, bevételed keletkezzen. Az Astar pont ebben tud hathatósan a segítségedre lenni. Az Astar alalmazásával képes vagy belátható időn belül kialakítani egy rendszeres bevételt, ami ráadásul nem függ attól, hogy te éppen mennyi időd tudsz a továbbikaban e folyamat fenntartására fordítani. Ezt hívjuk passzív jövedelemnek. Ezen felül az egyedi automatizálás helyett sokkal eredményesebb a közösségi együttműködés és a közösségi automatizálás!

Ma egyetlen jövedelemforrásra támaszkodni olyan felelőtlenség, mintha a lottó ötös szombati megnyerésétől függne az, hogy tudsz-e enni adni vasárnap a családodnak. Megvárod, amíg elsodor a jövedelemkrízis, vagy időben lépsz, és csak mosolyogsz a panaszkodók tömegein?

 

Miért hallgass rám?

Talán a képről is látod, hogy nem tartozom a tapasztalatok nélküli “fiatal internetguruk” körébe. 1999-től folyamatosan képzem magam az online értékesítés és kommunikáció szakterületén, automatizált folyamatokat építettem többek között már hálózatokhoz, bolti kereskedelemhez és szolgáltatásokhoz is. Munkámon keresztül több tízezer emberhez jutott el a jobb élet lehetősége, volt aki élt ezzel az ajándékkal, volt aki nem. Amit mutatok, magam is azt használom, így pontosan tudom, mit lehet velée elérni.

Nem fogom azt sem elhallgatni, hogy a számtalan sikeres projekt mellett dolgoztam pár, kapitális hibákat vétő cég munkatársaként is. Ezekből a kudarcokból azonban sokkal többet tanultam mint a sikereimből. Háromszor kellett a nulláról vagy még az alól talpra állnom, és e folyamatok tanulságaként elmondhatom, hogy nincs olyan állapot, ami feladásra kéne, hogy késztessen bárkit is. Bármilyen helyzetben is vagy jelenleg, tudnod kell, hogy az anyagi biztonság neked is elérhető! Nem “majd”, nem 5-10 év múlva, hanem akár már 1 éven belül is.

Az Astar rendszert e tapasztalatokra építve alakítottam ki, mert sok esetben láttam, hogy nem elég a változtatni akaró embereknek a lehetőségeket megmutatni, erős segítség kell a megvalósítás során is.

Igaz mondás az, hogy a pénz nem boldogít, de a mai világban pénz nélkül már jelentős korlátok mellett lehet csak élni. Ez tömegek számára nem járható út! A megoldást a passzív jövedelem kiépítése jelenti.

Az Astar rendszerrel akár egyetlen röpke év alatt képes leszel létrehozni egy olyan rendszeres, már a további munkád nélkül is újratermelődő bevételt, ami felér egy 50-70 millió Ft értékű fővárosi ingatlan passzív jövedelmet biztosító képességével! Ez az igazi erő, nem a vagyontárgyak “gyűjtögetése”.

Az Astar rendszer lényegében az elmúlt 20 évem tapasztalatainak összegzése olyan megoldásban, ami ténylegesen elvégzi helyetted a fáradtságos munka több mint 90%-át. Ezt a tapasztalatot életed egyéb területein is hasznosítani fogod tudni.

 

A legnagyobb kincs, amit adhatok…

Nagy valószínűség szerint ma te is hasonlóan élsz, mint a “modern emberek” többsége. Alkalmazottként vagy vállalkozóként heti 40-50-60 órát vagy még többet a munkahelyeden töltesz annak érdekében, hogy a saját és családod megélhetéséhez szükséges anyagi forrásokat előteremtsd. Esetleg ezen felül minden nap órákat utazol, hogy eljuss a munkahelyedre vagy vállalkozóként az ügyfeleidhez. Ne finomkodjunk… Egy merő rohanás az egész életed, ha az aktív, mindennapi tevékenységedből akarod eltartani magadat és a családodat.

Ez azért van, mert lényegében az idődet és a munkavégző képességedet cseréled el pénzre. Bevallom, nekem ez gyerekkoromtól kezdve nem tűnt túl okos megoldásnak!

Mennyi időd van magadra, a családodra? És a családodnak mennyi ideje van rád?

Valami nem jól működik, ebben szerintem egyet tudsz velem érteni.

Az Astar rendszer a segítségével megkereshető pénzen felül ezt a “sokkal többet” tudja adni számodra: SZABADIDŐT!

Sőt SZABAD időt!

Az Astar alkalmazása azt tudja adni neked, hogy a megélhetésedhez szükséges bevétel mellett fel tudod szabadítani az idődet azokra a tevékenységekre, amit ma is szeretnél megtenni, de vagy anyagiak hiányában, vagy szabadidő hiányában nem tudsz megtenni. Ez nagyobb kincs a világ minden pénzénél is!

Mire vársz még? Iratkozz fel, és küldöm a részleteket!

 

 

Nyugalomra, pihenésre vágysz?

Az Astar rendszer használatával elérheted, hogy ne mindennapi robot legyen az életed, hanem passzív jövedelmed épüljön ki olyan mértékben, ami biztosítja azt az életformát, amit élnél, ha nem a munkával, pénzkereséssel kéne eltöltened a napjaid jelentős részét.

Passzív jövedelem mellett megvalósíthatod azokat a dolgokat, amelyeket kihagytál eddig, de mindig is vágytál rájuk. Lehet hétköznapi pihenős délelőttöd a családdal, földkörüli utazás, netán olyan hobbi folytatása, amire eddig nem volt sem időd, sem pénzed. 

Szeretnél te is eljutni a világ legszebb helyeire?

Az utazáshoz nem csak pénz kell (sok, sőt még több!), hanem megfelelő mennyiségű szabadidő is. Lehet, hogy az utazás a hobbid, de erre nem volt eddig annyi lehetőséged, mint szeretted volna.

A világ számos csodás helye vár még rád, melyeket akár meg is látagathatsz a felszabadult időben úgy, hogy az utazás közben is pénzt keresel!

Fehér homok, selymesen simogató lágy tengeri hullámok, napsütés és kék ég… Vagy magas hegyek, szűz hó, s a hegycsúcsról síelés a szűz hóban… Hogy ki mire vágyik, nagyon éltérő, de az biztos, hogy rád is vár még sok csodás hely!

Szeretnél te is eljutni a világ legszebb helyeire?

Az utazáshoz nem csak pénz kell, hanem megfelelő mennyiségű szabadidő is. Lehet, hogy az utazás a hobbid, de erre nem volt eddig annyi lehetőséged, mint szeretted volna.

A világ számos csodás helye vár még rád, melyeket akár meg is látagathatsz a felszabadult időben úgy, hogy az utazás közben is pénzt keresel!

Fehér homok, selymesen simogató lágy tengeri hullámok, napsütés és kék ég… Vagy magas hegyek, szűz hó, s a hegycsúcsról síelés a szűz hóban… Hogy ki mire vágyik, nagyon éltérő, de az biztos, hogy rád is vár még sok csodás hely!

Szereted a jó autókat?

A passzív jövedelem kiépítése lehetőséget ad a kezedbe, hogy végre olyan autód legyen, amit mindig is szerettél volna, ami az álmaidban is szerepel.

Nem számít, ha ma nincs autód, vagy egy idősebb darabbal falod a kilométereket, ahogyan az sem gond, ha már bontószökevénynek becézgeted a többségében a szerelőnél rostokló elfáradt járgányod.

A legmodernebb autócsodákat sem azért gyártják, hogy te ne tudd megvenni…

Vágj bele és valósítsd meg az álmaidat! Az Astar rendszer eddig sosem látott segítséget nyújt az álmaid valóssággá válásában.

Mi a kapcsolat a pizza és az Astar között?

 

Ha pizzát szeretnél enni, három módon is hozzájuthatsz:

 1. Elkészíted otthon frissen úgy, hogy mindent magad készítesz hozzá. (Valószínűleg ez lesz a legfinomabb számodra)
 2. Megrendelsz egy pizzériából egy friss pizzát. 
 3. Kiveszel a mélyhűtőből egy fagyasztott pizzát és felmelegíve készre sütöd.

Az Astar rendszer olyan, mint egy mirelit pizza, ami ráadásul ugyanolyan finom lesz, mint a frissen készült otthoni tésztacsodád. Készen van, csak fel kell melegíteni és készre kell sütni. Nem kell hozzá bevásárolnod az alapanyagokat, pizzatésztát gyúrni, keleszteni, szószt főzni, feltéteket készíteni és összeállítani és megsütni (ja és utána még el is kéne takarítani a konyhában keletkezett káoszt). 

A pizza frissen készítve 2-3 óra időráfordítást (plusz szaktudást és tapasztalatot) igényel, gyorsfagyasztott formában 10-20 perc múlva fogyasztható. Az Astar rendszere is hasonló. Önmagad is fel tudnád építeni azt a bevételgeneráló rendszert 3-5 év alatt sok tanulás mellett, amit az Astar segítségével pár hónapon belül képes leszel kialakítani, a töredék időigénnyel együtt töredék munka elvégzése mellett!

Mit tartalmaz az Astar automatizált rendszere?

 • Automata bevételgeneráló rendszer ajánlói hozzáférés (affiliate link).
 • Pontos, lépésről-lépésre útmutató az affiliate rendszer elindításáról és működtetéséről.
 • Statisztikai rendszer az ajánlások követésére.
 • Ügyfélszolgálat, technikai segítség.
 • Kommunikációs minták a hatékony induláshoz.
 • Alkalmazott termékkör és annak kifizetési rendszerének bemutatása.

 

Feliratkozás a részletes tájékoztatásért

Feliratkozásoddal semmilyen kötelezettséget nem vállalsz, bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Annak érdekében, hogy senki ne tudjon visszaélni más e-mail címével, kettős feliratkozást alkalmazok, tehát a feliratkozásod után egy e-mailben kiküldött megerősítő linkre kattintva be kell igazolnod az e-mail címedet.

www.astar.hu


A weboldal célja, hogy megmutassa számodra a sikeres passzív jövedelem-építés modern eszközeit. Azokat a megoldásokat, amiket nem csak távolról tudsz szemlélni, hanem te magad is képes vagy alkalmazni.

Az oldal és az azon keresztül elérhető írások és oktatóanyagok szerzője
Gaál Robert automatizálási szakértő.

JOGNYILATKOZATOK

Adatvédelem: A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat a GDPR előírásainak megfelelően bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom át. Bővebben:
https://www.astar.hu/adatvedelem

Szerzői jogok: A weboldal, az online oktatási anyagok teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Az utánközlés, átdolgozás díjköteles: 24.900,- Ft szavanként és naponta. Bővebben:
https://www.astar.hu/szerzoi-jogok

IMPRESSZUM

A szerző a weboldalt magánszemélyként üzemelteti.

A szerző az Általános Felhasználási Feltételekben megjelenített személyes adatainak a felhasználásához nem járul hozzá.
Bővebben: https://www.astar.hu/aszf

A weboldal felhasználói részére elsősorban írásos, e-mail ügyfélszolgálatot, technikai segítséget biztosítok munkanapokon 9:00-14:00-ig.
Telefonos megkereséseket korlátozott számba tudok fogadni, így az elsődleges kommunikációs csatorna az e-mail.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A szerző a weboldalon és a weboldalon keresztül elért összes anyaggal kapcsolatban kizárja a felelősségét az esetleges helytelen értelmezésből származó károk tekintetében.

A weboldalon, és az elérhető ingyenes vagy díjköteles anyagaimban sem szervezek befektetéseket, nem végzek befektetési tanácsadást vagy bármilyen egyéb engedélyhez kötött tevékenységet, kizárólag a modern passzív jövedelem-építéssel kapcsolatos saját tapasztalataimat és gondolataimat osztom meg az olvasóval vagy felhasználóval.